Sitruunainen mangopasha

Kaikenlaisten pääsiäisherkkujen keskellä on välillä ihana nauttia jotain taivaallisen kevyttä ja herkullista, kuten luonnonjugurtista tehtyä mangopashaa. Tekeminenkin on ihan syntisen helppoa. Tästä pashasta taisi juuri tulla meidän perheen keväinen ja kesäinen väli- ja aamupalojen kestosuosikki — valuttamattomana tosin, jottei nyt pääsiäinen ihan koko ajan ole.

 

4 dl luomuluonnonjugurttia

1 rkl koivusokeria eli ksylitolia

1/5 tl vaniljajauhetta

1/2 luomusitruunan kuori raastettua

puolikas tuore mango

0,5 dl luomurusinoita

0,5 dl manteleita (rouhi veitsellä) tai auringonkukan siemeniä

 

Kuori ja paloittele mango. Osan voit soseuttaa, jotta maku leviää jugurttiseokseen. Sekoita kaikki ainekset. Valuta tiheän siivelän ja harson läpi tai kahvinkeittimen ja suodatinpussin avulla. Kumoa lautaselle ja koristele erilaisilla hedelmillä ja manteleilla tai siemenillä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s